Известие

Collapse
No announcement yet.

Имам проблем с паленето на Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имам проблем с паленето на Алфа 156

Имам Алфа 156 Selespeed и имам проблем с паленето, има ток всичко светва при даване на контакт, но не пали, даже няма и наченки на завъртане на стартера, викнах един познат "електро", но той ми каза че със сигурност не е от стартера а е някаква защита. Моля помогнете със съвет, най-голямото ми опасение е да не е станало нещо със селеспиида. Много ме е яд а е страхотен автомобил.

ако имаш 2-ри ключ, пробвай с него. Имаш вграден имобилайзер, ако той е преебан с другия ОРИГИНАЛЕН ключ ше пали, а ако немаш.....
    Ако немаш отиваш при представителите на алфа и си правиш нов, в който да ти запишат кода от стария (трябва да имаш едно като кредитна карта с кода, аз поне имам)
    ПС - Винаги може да не е тва, ама много прилича!
    Alfa Romeo 156 2.0TS '98 - произведена, '99-'06 - 1-ви собственик
    Alfa Romeo 145 1.6TS 11.2000 - на жената

Comment

Ако е от имобилаизера стартера би трябвало да завърти си мисля?
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

слабо да завърти,нали точно от това предпазва
        Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Selespeed

Колега, значи: натискаш спирачка, завърташ ключа и пробваш ръчно да минеш на N, ако колата е на 1 или 2-ра предавка. Като минеш на N пак пробваш да запалиш. Успех!!!
          Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
          ALFA- Always Looking For Assistance

Comment

Имам два ключа. И с двата нестава . И картата с кода я нямам . Стартера не завърта въобще, лошото е че не мога да освободя и от скорост"защото не пали". Какво да правя ???? Колата е страшна, само да запали.

Comment

Първоначално публикувано от Sam76 Покажи съобщение
              Колега, значи: натискаш спирачка, завърташ ключа и пробваш ръчно да минеш на N, ако колата е на 1 или 2-ра предавка. Като минеш на N пак пробваш да запалиш. Успех!!!

Не мога да освододя на N. може ли да е селеспийда???

Comment

От каде си ?
                RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
                  От каде си ?
                  София

Comment

Селеспийд

Като отвориш врата чуваш ли помпата да се включва? Това е странно, че не можеш ръчно да минеш на N. А въобще ръчно предавките сменя ли? 1-ва , 2-ра, задна? Разбира се, ключа на положение MAR???

Comment

Като отвориш врата чуваш ли помпата да се включва? Това е странно, че не можеш ръчно да минеш на N. А въобще ръчно предавките сменя ли? 1-ва , 2-ра, задна? Разбира се, ключа на положение MAR???
                      Извинявай за въпроса, какво значи ключа на МАР. Не ми сменя предавките от лоста. Коя помпа се чува при отваряне на вратата??

Comment

Селеспийд

Ключът на контакт - положение MAR, таблото свети и т.н... Тогава натискаш спирачка и опитваш да превключиш с лоста на централната конзола. Като отвориш шофиорската врата се пуска хидравличната помпа на селеспийда- чува се звук от предел шофиорски калник. Провери и нивото на маслото на селеспийда - под предния капак пак шофиорския калник....

ШОФЬОР
                        Last edited by търтей; d.m.y г., 22:54.

Comment

Ако ни я докараш може да погледнем,имахме скоро подобен проблем.
                          RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                          0899832271 Сашо

Comment

Ключът на контакт - положение MAR, таблото свети и т.н... Тогава натискаш спирачка и опитваш да превключиш с лоста на централната конзола. Като отвориш шофиорската врата се пуска хидравличната помпа на селеспийда- чува се звук от предел шофиорски калник. Провери и нивото на маслото на селеспийда - под предния капак пак шофиорския калник....
                            От дотук казаното съм на 100% сигурен че става въпрос за селеспийда

КЪДЕ ДА ГО ОПРАВЯ

Comment

Ремонт Селеспийд

Имаш Л.С

Comment

Working...
                              X